Over Trivo Bouw

Aan het einde van 2011 besloten Klaas Bond en Gerrie Schilder om zelf een eigen onderneming te starten. Ze werkten ieder onder eigen naam, maar besloten toen al op termijn te gaan samenwerken. In maart 2015 voegden zij de daad bij het woord en richtten TriVo Bouw op. Klaas en Gerrie zijn allebei opgeleid als timmerman (MBO Bouwkunde) en zijn in het bezit van hun aannemersdiploma KOB. Ze delen een passie voor vakwerk in het algemeen en renovaties en nieuwbouwwoningen in het bijzonder.

Handen uit de mouwen

De missie van TriVo Bouw is om een stap extra te zetten, daar waar anderen daar niet toe bereid zijn. Verder gaan, zonder losse eindjes. Het team van TriVo Bouw bestaat uit echte werkers van het kaliber ‘spijkers met koppen’. Hun inzet is niet onopgemerkt gebleven: door mond-tot-mondreclame heeft TriVo Bouw al talloze bouwprojecten opgeleverd. Tot grote voldoening van de opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk.

 

Over Trivo Bouw

​TriVo Bouw is uw partner in particuliere en zakelijke bouwprojecten. Onze ervaren vakmensen zetten graag een stapje extra. Daardoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit in aanpak en afwerking. Met korte lijnen, duidelijke afspraken en met de flexibiliteit om met uw planning mee te bewegen, onderscheiden we ons van andere bouw- en aannemingsbedrijven.

 

 

Contact

Trivo Bouw
De Tabbe 15
1132 ML Volendam
Gerry: 06-10621196
Klaas: 06-16834776
Email: info@trivobouw.nl

Trivo Bouw